måndag 1 december 2008

Adventskalendern

Glömde ju - adventskalendern var en hit i morse! Två små barn som var som två små solar öppnade sina små paket. Så roligt att få se deras glada små ansikten. Maja har nog aldrig blivit färdig så fort som denna morgon... ;-) Älskade små knattar!

Måste för övrigt berätta om Joel som just nu är inne i en period då han vill att vi ska läsa precis hela tiden och samma böcker om och om igen. Det är roligt, men lite småjobbigt ibland... för hur kul är det att läsa om Pingvin för femtielfte gången... "pingvin" säger han, å sen på väl valda partier i boken så säger han "lejon" å så smaskar han för just där så åt lejonet upp en person i boken... Sen kiknar han av skratt... *ler*
En annan lite rolig sak med lilleman just nu är att han sjunger och dansar precis hela tiden. Ser han ett ljus så börjar han sjunga: "må han jeva" "hujja hujja hujja", hör han Jill Johnson på radion sjunger han: "jolin jolin jolin" Det är faktiskt flera "poplåtar" på radion han sjunger med i... Fantastiskt roligt att se och lyssna på. Lillskrutten!

3 kommentarer:

positiv energi sa...

Åh, vad härligt det låter =)
Emilia fick också en sån där adventskalender av mormor så hon klev upp klockan 6 imorse och kastade sig över paket nummer 2 =)
Valter har inte fått någon egen kalender, men väl några paket. Så vissa dagar får han också öppna paket.

Förresten så låter det som att Joel är bra mycket äldre än Valter =). Joel snackar och sjunger liksom, och Valter säger knappt nåt ord alls. Längtar tills det släpper!
Ha en bra vecka! Kram!

Mamma sa...

Hej där, Att läsa böcker för mina barn är ingen konst... det svåra är att stå ut med kanske tom den ENDA boken som ska läsas! Men det blir bättre med åren.... Du: Jag har en hemlighet.... :-D

Mamma sa...

Det kan mycket väl vara det du tror :-D Men som sagt... hemligt! :-)