torsdag 13 november 2008

VAB igen

Japp så var man hemma igen med lilleman. Blev hemringda häromdagen eftersom han haft feber på dagis. Hemma hade han dock ingen feber, vare sig kvällstemp eller morgontemp - så vi släppte iväg honom till dagis i tisdags igen... Samma visa denna dag - dagis ringer och säger att han har feber. Snacka om att känna sig som en dålig morsa.
Tisdagskvällen innebar heller ingen feber men påbörjan till förkylning, så vi kände att vi stannar hemma på onsdag för att se vad som händer. Annars blir det till att hämta på dagis igen, typ, som en ännu sämre morsa. I går kväll hade han faktiskt lite feber och han är förkyld, så vi stannar hemma idag med. Men visst är det konstigt med hoppande feber???

Jag blir galen iaf av allt VAB:ande. Maja har varit sjuk en dag hela hösten (så skönt för hennes del!), och det här är typ 4 eller 5 gången sedan Joel började på dagis som vi är hemma med honom.
För två veckor sedan var vi hemma en hel vecka med honom. Nu tror jag dock att denna förkylning kom när vi var till våra vänner i Ludvika i helgen, deras son hade precis blivit förkyld så Joel som förmodligen inte har något bra immunförsvar nu sög åt sig alla baccilusker som en liten tvättsvamp.
Jag måste nog börja bli lite mer restriktiv med att träffa andra som är förkylda, iallafall om vi vill att lilleman ska hålla sig frisk... Fast det är ju inget roligt liv det heller.

Inga kommentarer: