onsdag 12 november 2008

Rymning

Har precis bevittnat en rymning från sjukhuset och har följt det hela med spänning. En dam iklädd sjukhusskjorta, strumpor och vantar travade (verkligen travade i ordets rätta bemärkelse!)förbi jobbet. Efter lunkade en sjukhusvärdinna i sakta mak (så fort hon förmådde troligtvis), kvinnan gick fortare och fortare... Sjukhusvärdinnan fick med sig en man som följde med på färden efter kvinnan. Kvinnan försökte stoppa bilar efter vägen och även ett par bussar... Just när vi började fundera på att vi måste gå ut och hjälpa till! Så kom en ambulans och stannade och tog över! Vi försökte se vad som hände, men det var svårt på långt håll. Det slutade med att vi såg sjukhusvärdinnan lämna platsen, ambulansen och en polisbil körde därifrån med kvinnan i nån av bilarna (sannolikt behövdes polisen för handräckning...)

Förmodligen så slutade det hela bra alltså. Det är svårt att veta vad man ska göra i en sådan situation, ingripa eller vara åskådare? Nu var det flera människor med i "jakten" så att vi hade lagt oss i hade kunnat förvärra... Men man kan ju undra hur en kvinna kan ta sig ut från sjukhuset utan att det märks?!?!
Ja en sån liten händelse, gav vår jobbardag lite liv och rörelse och lite annat att tänka på än ekonomi och besparingar.

2 kommentarer:

Anna sa...

Oh vad härligt, såg ni ska gifta er. Vi gifte oss i augusti, kika gärna in i min blogg kanske du får lite inspiration eller bara kul med besök :-) Kram Anna

Anna sa...

Hej igen, kul att du kikade in. Gud jag har glömt hur jag hitade hit, förmodligen genom ngn annan blogg där du lämnat kommentarer skulle jag tro :-) Kram An na