fredag 29 januari 2010

Inför resan...

Har påbörjat projekt packning inför Thailandsresan. Ett projekt som jag trodde var busenkelt. Men hur mycket ska man i hela fridens namn packa?! Var inne på ett forum och läste att det räcker med ett par ombyten till barnen... vissa sa 4-5 ombyten och någon annan sa 10 ombyten. Ni som varit i Thailand - hur mycket behöver man egentligen ha med sig? -till barnen -till oss och VAD ska man ha med sig?! Tipsa mig gärna!

3 kommentarer:

Lena sa...

4-5 ät bättre än 10! ni kan om det krisar handla kläder där. Vi har alltid med oss en liten påse med tvättmedel så man kan tvätta upp om det behövs. Du kommer att hitta saker som du vill ha med hem, och det är jobbigt och väskan redan är full med era kläder från sv. tro mig, jag lyckas alltid ta för mycket med och ångrar mig varje gång. Barnen kommer att bo i sina badkläder ändå. Det viktigaste tycker jag är ett redigt reseapotek! ;.)
kram

Lisa sa...

2 ombyten räcker och blir över. Det finns tvättinrättningar och en massa billiga kläder. Skolskydd 50 och baddräkt täcker det mesta. Det är superbilligt att tvätta och dagen efter har man rena och strukna kläder

Carro sa...

Ni behover inte sa manga byten. De saljer det mesta langs gatorna och det gar att pruta valdigt bra. Vi gick i badklader + shorts + top pa dagarna och hade ombyten till kvallarna. Aven vi anvande oss av tvattinrattning, vilket var helt perfekt. HA DET NU HELT UNDERBART! KRAM!