söndag 1 juni 2008

I sommarens soliga dagar...

Tänk så härligt man kan ha det! I fredags hade vi trevligt besök på kvällskvisten av Lisa m ena dotern, trevligt att sitta o prata o glo på Talang 2008...
I går så var vi hemma och fixade och donade både inne och ute (jag vet; lite fel att vara inne och dona när det är sol, men vi var tvungna...), Maja var på kalas utklädd till fe (först skulle jag stanna, sen blev jag hemskickad...) På kvällningen kom mormor, morfar och moster Lina över på middag. Åt & drack gott!
Det sista vi gjorde igår kväll var att flytta ner vår säng till vårt NYA sovrum! Vi sov alltså första natten i vårt nya rum! Så skönt! Nu ska vi "bara" fixa resten!! :-)

I dag har vi varit hemma hos Karin m familj och fiskat, badat (16 grader i vattnet...), ätit lunch och rabarberpaj... Maja och Joel har verkligen haft det superhärligt, och även vi. Bara att vara vid en sjö en hel dag gör mig nöjd o glad!!!

Tips till alla småbarnsföräldrar som har barnen i solen: den solkrämen som fick bäst i test härförleden säljs på Rusta för halva priset!!!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Billigt!!!

Åååå vad härligt att vara vid en sjö. Vi flöt bort här hemma istället.

Vad bra om vårt spel är hos er...undrade var fasen det var *ler*

Lisa sa...

Glömde ju att säga GRATTIS till er som äntligen har flyttat ned!