måndag 9 juni 2008

Party party

Har haft roligt besök av familjen från södern hela helgen, härligt att vi äntligen fick träffas. Barnen har så roligt ihop och det känns så gott i hjärtetrakten när man ser dem leka tillsammans.
Vi "firade" nationaldagen i Furuviksparken där barncancerfonden hade rödanäsan-kampanj. Varmt, men roligt! Karusellerna var populärast bland de äldre barnen och för våra minstingar var nog getterna den bästa grejjen på hela stället! :-)

Lördagen innebar för min del möhippa för Caroline! Efter många planeringsstunder var det så dax! (kan ju äntligen skriva om det... vet att Carro ibland läser här och det vore ju förargligt om jag avslöjat mig här...)
Caroline fick cykla till stan via stopp på olika platser med vägvisning vart hon skulle ta vägen härnäst, iförd patientrock och operationsmössa var hon riktigt läcker... ;-) Inne i stan blev det författning av egna visdomsord som skulle säljas, det blev picknick i Boulognern innan vi drog vidare till nästa stad där vi ordnat med glasblåsning. Glasblåsningen var fantastiskt rolig att titta på, och Carro fick till en jättefin vas! :-) Sen var d dax för fotografering... ;-) Undrar just vad korten skall användas till?!? ;-) picknick igen... sen drog vi vidare till den stora staden igen där vi avnjöt champagne och jordgubbar och hade sexparty... Spännande värre! Sexpartyt följdes av middag, singstar och till sist utgång... Mycket trevligt alltihopa! En fin bild finns här: Efterfesten.com

I går var det tryckande varmt ute och efter shoppingrunda på loppis så åkte vi till mamma och pappa och badade i sjön. Så skönt! Barnen älskade det och alla fyra ville helst inte gå upp... Baddjur kan man lugnt säga!!! :-)

1 kommentar:

Mamma sa...

Så du har varit på möhippa du :-) Va skoj! Såg bilden... ni verkar ja väldigt skoj! Vädret har varit likadant här den senaste veckan! Hur fint som hellst. Idag är det dock byxväder men fram emot helgen verkar värmen vara tillbaka igen. Återstår att se. Jag har skrivit om vår sora dag i bloggen.... Helt underbar! :-)
Kram kram