lördag 19 januari 2008

Trevliga dagar

Har haft några trevliga dagar nu; i torsdags hade jag glada Lena på besök med sin Tobias. Vi käkade lunch, pratade en massa strunt, hämtade Maja på dagis ihop (till Majas förtjusning eftersom hon tycker mycket om Lena). Igår var vi till Marie och hennes barn och åt lunch, lekte och pratade strunt även där... ;-) Mycket trevligt! I dag på morgonen ringde Lisa och frågade om vi ville leka. Vi ville gärna leka och hakade på till en lekpark i närheten där även en grillplats finns. Våra tjejer lekte och lekte, tog ett avbrott för korvlunch och fortsatte sedan sin lek. Joel kröp omkring i gruset med galonisar på, en höjdarupplevelse!!! Satte på honom skor för första gången idag, men det var tydligen svårt att gå med skor så han kröp som sagt istället... Sedan sov han och sötnosen Milla sov nästan hela tiden. fick dock se hennes söta lilla leende när hon vaknade precis innan vi skulle hem. Jag och Lisa passade på att prata en massa, det fanns mycket att avverka då vi inte setts sedan innan jul... Allt för länge sedan alltså!!! Vi måste ses snart igen, för det finns nog en hel del kvar att prata om... Som alltid! :-) Hade en riktigt trevlig stund, trots att det inte var nån härlig snö för barnen att leka i utan regnigt, kladdigt och småkallt...
Kvällen har tillbringats med Caroline o Johan och deras två barn. Vi bjöd på middag (3 rätters - grillad halloumi, fläskfilé i whiskeysås, äppelpaj - pajen var Majas beslut) och satt och pratade och drack vin. Mysigt! De gick hem redan vid 21, så vi fick lite myslördag i soffan oxå. Inte illa alls!!

I morgon blir ytterligare en trevlig dag; Maja ska på kalas hos Axel, vi ska på babysim med Joel, vi ska till min moster på födelsedagsfirande.

För övrigt så går renoveringen i källaren framåt, vi ska börja måla taket nu!!! :-)

Inga kommentarer: