torsdag 18 mars 2010

Svisch....

Föregående helg svischade förbi i raketfart! Vi njöt i fulla drag av vår Stockholmshelg, fika,shopping,melodifestival, middag med bror och bästa Evelina på trevliga Axela på söder, hotell och mer shopping. Vi mådde gott! Melodifestivalen var en höjdare med prinsessan, hennes favorit var Erik Saade, min favorit var Salem, makens favorit var utom tävlan; Pontare... ;-) Önskemålet från lillsessan är att få gå på finalen nästa år igen! Mamman tycker det är ett mycket bra förslag! ;-)

Dagarna går fort. Det är redan fredag imorgon igen. Har haft fullt upp denna vecka både på jobb och på fritiden... Har varit på förhandsvisning på bio; Änglavakt, med systeryster. Tack för det! :-) Har köpt träningskort på Friskis och Svettis och hunnit med två pass denna veckan. Har träffat fina Jenny och Suss för en härlig Grey´s date. Ja ni ser, fullproppat denna vecka! Härligt.

I morgon åker jag och kollegan till Stockholm för en konferens. Eftersom jag egentligen sluta vid 12 på fredagar kommer jag sannolikt att vara heeeeelt färdig imorgon kväll. Men men att åka på konferens är inte så vanligt i dessa besparingstider, so be happy!


Inga kommentarer: