torsdag 2 april 2009

Halsont

Blä, jag börjar få ont i halsen. Jag som var ute och sprang igår kväll, en skön runda på 45 min. Planen var en ny tur imorgon och på söndag... Får nog tänka om... :-( *suck*
Joel och Maja börjar oxå bli förkylda. Joel blev hämtad av maken på dagis idag pga snor,host,gnäll o febertemp. Tänk nu har vi varit friska i tre veckor, hunnit med en frisk semestervecka och som på ett brev på posten så när vi börjat på dagis igen så blir vi krassliga. Dagisbaciller är verkligen inte att leka med!!!!
För Joels del har det verkligen varit förkylning var tredje vecka ungefär sen han började på dagis. När ska immunförsvaret vara uppbyggt så att han klarar sig bättre???

Nåväl. En förkylning är inte hela världen. Imorgon är det fredag, och en ledig sådan. Vi kan vara hemma och mysa. Det är vi bra på.
Har förresten lämnat in om semester och ledighet i sommar på jobb och dagis... 7 (SJU!) veckor ska vi vara lediga. Härligt!!!

Ikväll är maken ute på galej så jag ska mysa lite med barnen framför bolibompa, sen blir det lugnt i tv-soffan. (Borde städa, men det kan vänta tills en annan dag?! "eller hur" som Joel säger)


Puss på er.

1 kommentar:

Anonym sa...

Inge slappa nu, nu städar du ;)