fredag 13 februari 2009

Älskade barn!

Joel lille älskade son, 2 år har gått sedan den dagen då du kom! Tänk vilken lycka när du kom! Lyckotårar på mamma och pappas kinder, återigen en ofattbar lycka att ha fått ett perfekt litet barn. En liten bror till vår Maja.

Två härliga år då vi fått lära känna lille du. En liten pojke med glimten i ögat och fina blonda lockar. En liten pojke som älskar sin syster överallt annat och vars syster älskar sin bror mest av allt. Nog kan ni bråka och kivas, men den lyckan som lyser i dina ögon när du ser din syster. Den ger mig allt.

Från början var du en reserverad liten pojke som inte ville vara med vem som helst. Dina små leenden var då avsedda framförallt för oss, din mamma och pappa och syster. Nu visar du även din kärlek till släkt och vänner. Morfar och moster Lina är två stoooora favoriter, och det vet de om. För du öser din kärlek över oss.

Du är en härlig liten pojke med mycket mycket bus i blicken. Du klättrar och stojar, du älskar att springa, sjunga,leka. Du kan så mycket allaredan, kan så många ord och förstår så mycket. Du är kunskapstörstande och suger åt dig allt vad ffa storasyster gör och säger. Att läsa böcker är ett stort intresse och gärna samma böcker om och om igen.
Du är en bestämd liten herre som vet vad du vill, och du berättar det högljutt för oss. "nej mamma inte så".

Det här är början på en fantastisk resa, en resa då vi kommer att få fortsätta lära känna dig och kommer att få märka vem DU är och vad DU vill med ditt liv. Tack för att vi får vara en del allt detta!

Jag älskar dig Joel.

Inga kommentarer: