tisdag 5 maj 2009

Inte helt kul!

M skrev ett inlägg om att det inte lät jättekul att sitta hemma å läsa. Å det kanske det inte är alla gånger heller, jag håller med! Jag måste vara fruktansvärt disciplinerad för att få till det, därför sitter jag vid köksbordet å läser.
Men det är oerhört lyxigt att ha en heldag själv hemma då jag kan läsa sånt som utvecklar mig på jobbet. Barnen stör inte, kollegorna stör inte... utan det är bara jag här hemma. Det är nice.

2 kommentarer:

positiv energi sa...

Men jag stör ;-)
Sitter på jobbet, men det är sååå lugnt så jag surfar lite (aja baja).
Du får gärna hojta till om du har något smarrigt recept med alla dessa nyttighet som jag bloggade om. Vi brukar äta en hel del bulgur, men annars så är vi rätt dåliga på att hitta på "rolig" och nyttig mat.
En middag snart vore kanonkul! Jag ska kolla med A om han är "ledig" nästa helg. Kram!

Mamma sa...

Hej, Tack, som sagt vi är väldigt nöjda med resultatet. En bild säger ju inte så mycket men atmosfären i rummet är helt annorlunda. Vi trivs :-)
Jo det är väl bra antar jag. Graviditeten tar opå krafterna och tanken på att det är hela 3 månader kvar kan få mig att tappa modet ibland. Men samtidigt ingen idé att klaga.... bara att sysselsätta sig. Två av mina vänner fick barn i förra veckan och en ska ha endera veckan... roligt för dom men det får mig att vilja vrida fram klockan ett antal månader. :-)
Men våren är ju den årstid jag gillar mest så den vill jag inte missa heller.
Hela den här veckan är jag hemma med Nathalie. Kopporna breder ut sig som sagt. Men hon är pigg som en mört och klådan är under kontroll tycker jag. Idag har vi rensat och städat hennes rum och i morgon är det ett av förråden som hamnar mellan mina händer. Skönt tycker jag! Det gäller ju att passa på..... :-) Kram