söndag 5 oktober 2008

Cykelfest

I går var vi på cykelfest! Jätteskoj! För er som inte vet vad det innebär så är det förutom att det är fest där alla cyklar mellan destinationerna så betyder det oxå att alla som är med på festen blir tilldelade en varsin del av middagen dvs förrätt, varmrätt eller efterrätt. Alla får en adress där man skall infinna sig på olika klockslag: 17:30 förrätt på en adress tillsammans med två par, 19:00 varmrätt på en annan adress med två par, 20:30 efterrätt på ett tredje ställe med två andra par. Det innebär alltså att du träffar olika människor på alla ställen; dvs när vi ätit förrätten så åkte alla paren åt olika håll för att äta varmrätten med två andra par osv. Är ni med? Vi blev tilldelade att göra efterrätten (alla fick likadana recept, så man behöver inte kämpa med det).
Vår kväll började dock med ett litet missöde då vårt förrättställe hade ändrats och man hade glömt att ringa oss... ;-) Så vi stod utanför det hus där vi skulle äta förrätt och det var ingen hemma!!! Som tur var så fick vi tag på arrangörerna som skickade oss rätt (de skämdes rätt rejält... o bad om ursäkt hela kvällen) och som tur var så låg det huset på samma gata, men tvärs över vägen. Så det löste sig!
Varmrätten var oxå på samma gata, så vi slapp cykla så långt. Sen hade vi som sagt efterrätten, och vi hann precis komma hem när det första paret dök upp.

Mycket trevlig idé- vi fick träffa personer som vi sett som hastigast på dagis. Vi gjorde många nya trevliga bekantskaper! Kvällen avslutades på kommunhuset i Valbo med drinkar och dans! :-) Vi cyklade hem i 02:30 tiden... rätt så möra, men mycket nöjda med en skoj kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhh, vad roligt med cykelfest! Jag längtar redan till augusti 2009 då byns nästa cykelfest äger rum :)