söndag 2 december 2007

Härligt

Har haft en härlig helg som startades upp i fredags med barnkalas där massvis av godsaker serverades till allas förtjusning (har nog aldrig sett så många olika färgglada kakor...) Sen blev det Idol och äntligen så blev det som jag ville - Andreas röstades ut... Fredagsmys på högsta nivå med Idol, popcorn och slappande i soffan... :-)
Gårdagen startades upp med pepparkaksbak och julkalendern (lyssnandes på radion och tittandes på tv:n.) Sen kom Moster Lina för att ta med sig Maja på bio - de gick på "Lilla Spöket Laban". Enligt Maja en rolig och ibland lite spännande film, enligt Moster inte lika fullt spännande men en trevlig stund med Maja...
Jag, Daniel och Joel passade på att spatsera runt på stan och inhandla födelsedagspresent till Maja.

Efter bio och en härligt god middag så fick taxitjänst Daniel rycka ut och köra in mig och syster yster till stan igen. Vi gick till Spegeln för att se Kristoffer Åström och Christian Kjellvander. Sååååå bra - Kristoffer Åström var helt fantastiskt bra - det var han och gitarren framför oss i publiken. Stämningsfullt och fint och intimt. Christian Kjellvander var oxå jättebra, massor av bra låtar, riktigt bra live! Det var annorlunda att vara på konsert i en lokal som Spegeln där det i vanliga fall mest varit teater, men det fungerade och blev riktigt bra. Kanske inte riktigt lika mycket go i publiken som på en "vanlig" konsert, men med tanke på vilka som spelade så var det kanon. Efter konserten gick vi till en av de lokala pubarna och tog en öl innan vi tog bussen hem. En riktigt riktigt rolig och härlig kväll.
Idag har vi varit o simmat hela familjen. Joel är som en fisk i vattnet och även Maja börjar släppa loss. Nu dyker hon en hel del, och säger inte att hon inte kan...
Resten av dagen har bestått i lussebullsbak, skyltsöndag med bockens invigning och adventsfika här hemma med mormor och morfar och moster. Mysigt.
Kvällen ska fortsätta med adventspyssel och mys i soffan.
Tänk vad skönt att få ha en sån här härlig helg tillsammans med familjen.

Inga kommentarer: