söndag 23 december 2007

GOD JUL

önskade vi släkten och gav dem en rejäl släng av magsjuka... ;-) Vi som trodde att vi var friska smittade ner ALLA som var hem till oss på Majas födelsedag. Vi tror att det är Joel som är boven i dramat, den lille pojken har fått alla på fall, en efter en har insjuknat... vi var som sagt den som startade det (förmodligen) men sen har det som en löpeld spridits bara genom att vi träffats... Men det verkar gå på alla håll o knater för även släktingar vi inte träffat har insjuknat...
Nu håller vi tummarna att i slipper detta nåt mer och att vi inte är bärare av nån dum smitta. Vi är nere i Skåne nu och ska fira jul med lille kusinen m familj + farfar och hans fru. Vi vill inte för allt i världen ge kusin vitamin nån magsjuka, han har nog ändå.

I går var vi o firade Farmor Dagny som fyllde 75 år, efter det blev det lilla julafton hos mormor o morfar. Mysigt! Fina julklappar till oss alla, tack så mycket! :-)

Resan ner har gått fantastiskt bra! Maja har tittat på film heeeela vägen (hon fick en DVD spelare av oss i förtida julklapp) och Joel har sovit massor, och gnällt bara lite. Vi bävade innan resan för hur Joel skulle reagera på att resa långt, men det gick superbra! Härligt härligt!
Nu ska jag gå o sova... Ha en härligt underbar jul! Puss o kram.

Inga kommentarer: