måndag 8 oktober 2007

Febrig tös

I går åkte vi på babysim/minisim med våra små telningar. Joel går först och simmar - har inte hunnit med så många gånger - men i går gjorde vi de första dyken! :-) Det gick jättebra! Skoj skoj. Maja badar under tiden med den av oss som inte har hand om Joel.
Just igår så mitt i allt trevligt badande så kräktes Maja! :-O Hjälp, upp med henne snabbt ur poolen... Hon o Daniel gick och duschade av sig allt kräket och sen kom de tillbaka. Maja ville vara med på första gången på sitt minisim och simfröken sa att troligtvis så kräktes hon beroende på att hon dricker så mycket klorvatten... och ja det är väl troligt eftersom hon lapar i sig vattnet heeela tiden - men samtidigt funderar jag på om inte kräkning är ett sjukdomstecken hos Maja?
I allafall var hon med på minisimmet och tyckte det var jätteskoj, var lite loj i slutet av timmen men för övrigt gick allt bra. Efter minisimmet så frös hon som en hund, satt o mös i handduken, var tyst och helt lugn... I bilen så somnade lilla fröken på två röda, och då bor vi ca 3-4 min bilväg ifrån badhuset... Sen sov Maja i princip hela eftermiddagen - vaknade och ville ha lite mat (toppen!) och lite dricka (toppen!) - vid mätning av temp så var det först 38,6 och på kvällningen över 39... :-O
I natt hade hon varit upp och bytt byxor för hon kände sig så svettig... lillgumman, satte på sig jeans och sov i det... ´;-) I dag på morgonen hade hon 37,6 så tempen är nere, även om det fortfarande är lite feber... Håller tummen att det inte ska öka under dagen.

1 kommentar:

Lisa sa...

Men stackars liten! Hoppas det blev bättre idag.
Läste förra inlägget om den där krackarungen och jag tycker du gjorde helt rätt som pratade med fröken. Nu får maaan bara hoppas att fröken pratar med föräldrarna så rackarungen inte är så rackig längre. Är det den där vi pratade om i somras som du trodde skulle ställa till med besvär?
Kram