fredag 20 november 2009

TGIF!

Härligt med fredag igen. Veckan har gått fort förbi. Har varit upp och ner med Joel, har blivit hemringd, liten kille med feber - som inte fanns där när vi kom hem. Mystiskt. Sen har han varit gnällig på dagis. Växtvärk? Annat? Knasigt iallafall. Har varit till mormor doktorn idag och tagit lite prover utifall att, men allt var bra. Skönt det.
Världens sötaste Joel sa till mormor: Mormor är du doktorn? (när han tagit proverna) och sen sa han; nu är du bara mormor...! Sötis.
Maja har varit på hälsoundersökning idag hos skolsköterskan. Det gick jättebra och hon fick bra "betyg" på hörsel,syn,vikt/längd. Så roligt att höra henne resonera om vad som är bra för kroppen när hon fick den frågan. Å vad som är bra att äta och varför man ska sova. Lillskruttan!

Eftermiddagen har spenderats med Lena och hennes barn. Vi har ätit kakor, spelat spel och haft det mysigt. Hennes äldste fyller 3 om en vecka. Tänk vad tiden går fort!!!! :-)
Kvällen har vi varit hos ma och pa och firat pappen som fyllt år i veckan. Skönt att få komma till lagad middag... :-) Nu är jag och maken hemma igen, barnen är hos mormor och morfar och blir kvar där fredag och lördag natt. Sovmorgon... två dagar i rad. *jeeej*

Nu blir det film, men jag gissar på - gonatt! ;-) (As always på fredagskvällar!)
Kram

1 kommentar:

Lena sa...

Det var så trevlig och ni är alltid välkommen tillbaka!
passa på att mysa riktigt mycket!! Kram