lördag 13 september 2008

Simskola och snusa bäbis...

Vilken lördag! Maja har fått börja i simskola, och till sin stora lycka går Moa i samma grupp (helt ovetandes om det har vi anmält till samma grupp)! De små grynen träffas inte så ofta nu för tiden, men oj så glada de blir när de träffas.
Maja älskar att vara i vatten så simskolan känns nu som en naturlig fortsättning på hennes plaskande! Kanske vi har en simmandes tös i vår?! :-)

Efter simskolan begav vi oss till våra kära vänner Hanna och Roger och deras lilla underverk Signe, två veckor gammal! Vi fick snusa liten bäbis och njuta av att hålla en sån liten fantastisk varelse! Hanna och Roger har fått en helt underbar liten flicka, så söt och näpen! Vår tanke var att åka dit, fika lite och titta på underverket och sen åka hem. Man bör ju låta nyblivna föräldrar ha tid för sig själva och sitt barn... Men våra kära vänner ville annorlunda: "Ni stannar väl på middag"?! Vi var inte svårövertalade, både vi och barnen gillar att umgås med dem. Jag tog alla chanser jag fick att hålla i lilla Signe... Även Maja ville hålla henne, och satt länge med lilla tjejen i knät. Mäkta stolt,såklart, sa hon: "jag tror hon gillar mig"!
Gohjärta!

Inga kommentarer: