torsdag 30 juli 2009

Semestern fortsätter...

Nu har vi "hemester"! Vi är hemma igen och vi har semester fortfarande, alltså hemester!
Vår turne i södra Sverige var en intensiv, rolig, jobbig, härlig 2 veckors period. Vi har hunnit med massor av roligheter tillsammans med våra nära och kära. Vi har lekt, umgåtts och har varit på tivoli (Bakken! tradition, en gång varje sommar åker vi dit!) Det mest minnesvärda var absolut Paris och Astrid Lindgrens värld, samt alla härliga stunder vi haft med kusinerna såklart.

Paris var en liten minihoneymoon för oss, fast tillsammans med svåger och svägerska. ;-) Det började bra med uppvaktning med champagne på flyget. Inte var dag det händer!!! Tre intensiva roliga dagar. Sightseeing i högfart, disneyland (såååå kul!) och shopping... Nice!

Till Astrid Lindgrens värld åkte vi tillsammans med tre andra familjer, som alla består av 4 personer. Att vara 16 personer på en "nöjespark" eller vad man ska kalla det, blir lätt kaotiskt! Barnen försvann hipp som happ, barnen ville se olika saker, barnen var hungriga olika tider etc etc. Men trevligt var det! Kvällen blev något lugnare då vi grillade och det spelades minigolf. Alla familjer hade varsin liten stuga. Mycket behändigt och bra!

Vi kom hem sent i söndags kväll. I måndags eftermiddag hämtade maken sin bror med barn vid flygplatsen. Det är nämligen dax för oss att renovera köket! Daniel och Henrik har stått i snart tre dagar och tre nätter och slitit ut vårt kök och börjat få in det nya... Jag tar hand om fyra vildingar, å är helt färdig... ;-) Det går bra, men 4 ungar i samma åldrar är inte att leka med...

På lördag är det dax för sommarens stora händelse: Sandra och Kristers bröllop! Jag och Lisa har fått äran att vara toastmadames, så vi jobbar frenetiskt med att få vårt "program" färdigt inför lördagen. Det ska bli väldans roligt med bröllop! I går fick vi en liten försmak då det firades polteraben hemma hos S&K, en tysk tradition där man slänger porslin mot husväggen för att önska lycka till. Typ. En rolig tradition. Roligt oxå att prata tyska när man inte kan. ;-)

Nu måste jag sova om jag ska orka fortsätta ta hand om våra fyra små vildingar imorgon.
Puss å kram.

2 kommentarer:

Giesela sa...

Hej,
Hoppas ni har det bra. Har en fråga till dig. Är du intresserad av att va med i en "gåvocirkel", NYTT,BYTT & SYTT ?
Maila i så fall till mig så kommer mera informaton. Vänliga hälsningar Giesela *realrinse.se*
giesela_rinse@hotmail.com

positiv energi sa...

Hej Sara! Sommaren gick fort och nästa vecka är vi "tyvärr" hemma i stan igen. Så synd att vi inte hann sen i stugan. MEN ni får jättegärna komma upp någon helg framöver, eller så får vi ta och ses hemma i stan. Jag vet inte alls hur det blir med inskolning för E, men jag antar att vi blir lediga en del i nästa vecka. Vi kan höras då. =) Kram!