måndag 14 juli 2008

Roadtrip

Vår obligatoriska sommarturné har startat. Åkte i går kväll efter att ha hämtat våra söta barn hos mormor och morfar (de har spenderat helgen i stugan med mormor o morfar o Peter o Evelina) - kom fram mitt i natten efter 6,5 timmars körning. Måste säga att det fungerar perfekt att köra på natten, barnen sover, det är lite trafik o det är bara att stå på!

I dag har vi umgåtts med farfar o Kerstin samt kusinerna! Vi har verkligen haft en härlig dag, trots att vädret inte varit det bästa. Barnen slocknadde som små ljus vid nattningen! :-)
I morgon blir det vår årliga tur till nöjesfältet
Bakken i Danmark. Det ser vi fram emot!
Maja ska efter nöjestrippen åka hem till kusinen och sova över. Det har de bestämt på egen hand, så det är bara att gilla läget... Onsdagen kommer att innefatta besök på Höganäs outlet och sen på kvällen ska jag o Jenny gå på bio: Mamma Mia är det som bjuds, efter det ska vi gå ut o käka middag ihop med några av hennes kompisar. Mysigt! :-)

Sen så är vår skånetripp avslutad för denna gång och vi ska vidare mot nya äventyr... bla ska vi besöka Björn o Annika, hälsa på farmor oc campa nånstans efter vägen... :-) (har inhandlat eget 4 mannatält nu!)

Hörs snart igen. Kramilikram!

Inga kommentarer: