torsdag 10 juli 2008

Semester...

Har påbörjat semestern och har varvat ner och kopplat bort jobbet... Vi jobbar här hemma med målning av huset och förberedelser av div trevligheter... (vi ska ju vara toastmasters snart på ett bröllop!)
Försöker göra skojsiga saker med barnen mitt i allt fixande med huset. I dag har vi varit till Berkinge camping och badat (1 timmes resväg) och så åkte vi förbi Furuvik på vägen hem (vilken fördel det är att ha säsongskort, det är så lätt att bara pipa förbi!) Maja har även hunnit med att vara på Piratkalas och vi har hunnit cykla och varit till stranden (det har faktiskt varit liiiite sol!)
Så nog har vi det bra, första veckan har börjat lugnt.... Härligt! I helgen sätter det fart med resandet till södra Sverige o annat skoj... :-)

1 kommentar:

Mamma sa...

Låter som ni har det härligt så här i början av semestern. Hade vi haft ett tält så skulle ajg gärna låna ut det, men tyvärr vi har inget heller. Har du nåt tips på vad vi inte bör missa under vår semester i Furuvik, Gävle? Vilken camping tycker du är bäst? Resturangtips? Kram kram