fredag 9 april 2010

Napplös

Prinsen har slutat med nappen. Eller vi försöker få honom att sluta. Vi tar fighten helt enkelt. Vår älskling som helst av allt vill snutta på nappen jämt, var hos tandläkaren häromdagen och då fick han (vi) rådet att sluta direkt med nappen. Annars kan det bli tandställning. Vi som inte riktigt orkat ta tag i det hela har nu äntligen (?) fått en anledning att ta fighten med sonen. När tandläkaren sa det till prinsen så totalignorerade han det han hörde... Lillskrutten. Han grät hjärtskärande samma kväll som han varit till tandläkaren och fick då ha nappen en sista kväll. Men nu har han varit utan nappen i 2 nätter! Hurra! Undrens tid är inte förbi!

Vi har bestämt tillsammans med sonen att det är fågelbebisarna som ska få hans nappar, så imorgon ska vi hänga ut alla nappar i trädet så att bebisarna kan komma och hämta dem.

Som en liten bonus för att prinsen slutar med nappen fick han välja en sak; han ville ha en sparkcykel! Nu finns det en röd fin sparkcykel här hemma, som vi ska ut och inviga imorgon!

Mammahjärtat känner att nu är verkligen bebistiden förbi, blöjorna borta sen länge och nu nappen. Snart flyttar han väl hemifrån oxå.

Inga kommentarer: